Peruutuskamerat

Matkailuautolla ajaminen voi olla hieno kokemus, mutta suuren ja raskaan ajoneuvon ohjaaminen voi myös olla haastavaa. Matkailuautoon asennetun peruutuskameran ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi ja itsevarmaksi peruuttaessasi tai pysäköidessäsi ahtaissa tiloissa.

Peruutuskamera antaa sinulle selkeän kuvan siitä, mitä asuntoautosi takana on, ja näyttää sinulle tielläsi mahdollisesti olevat esteet tai vaarat. Sinun ei tarvitse huolehtia muiden ajoneuvojen tai kiinteistöjen vahingoittamisesta tai oman asuntoautosi vahingoittamisesta.

Peruutuskameran kanssa ajaminen ei ole vain turvallisempaa, se on myös paljon mukavampaa. Sinun ei enää tarvitse luottaa matkustajaan tai nousta ylös ja alas nähdäksesi, mitä takanasi on. Peruutuskameralla saat täydellisen yleiskuvan matkailuautosi takana olevasta alueesta ja voit helposti navigoida ahtaissa paikoissa tai peruuttaa ahtaissa paikoissa.

Peruutuskamera ei ole vain älykäs sijoitus turvallisuutesi ja käyttömukavuutesi vuoksi – se voi myös lisätä matkailuautosi arvoa, jos päätät myydä sen. Potentiaaliset ostajat arvostavat sitä, että matkailuautosi on varustettu peruutuskameralla, ja he maksavat todennäköisemmin enemmän ajoneuvosta, jossa on lisäominaisuuksia ja turvavarusteita.

Yhteenvetona voidaan todeta, että peruutuskamera on tärkeä ja hyödyllinen lisävaruste matkailuautoosi. Se tarjoaa turvallisuutta ja mukavuutta ajon ja pysäköinnin aikana. Se on älykäs sijoitus, joka voi säästää sekä aikaa että rahaa pitkällä aikavälillä ja tekee matkailuautostasi helpomman ja hauskemman ajaa.
Lue lisää Lue vähemmän
Filter
Merkki
Hinta

Tarvitsetko apua valintaan?
Ota yhteyttä asiakaspalveluun

contact support

Alpine Advanced ADAS Dash Cam Pro
€ 325 .68
Osta!
Bevocam Wifi Peruutuskamera
€ 225 .49
Osta!
Dometic Perfectview CAM 200
€ 532
Osta!
Dometic Peruutuskamera Perfectview
€ 756 .18
Osta!
Dometic Peruutuskamera Perfectview RVS 7200
€ 934 .93
Osta!
Dometic Peruutuskamera Perfectweiv Cam 44 Nav
€ 907 .93
Osta!
LTC Lisäkamera RVC-50 Long Range
€ 90 .50
Osta!
LTC Peruutuskamera Langaton RVC-50 Long Range
€ 226 .03
Osta!
Langaton Peruutuskamera Solar DRC 4310
€ 243 .06
Osta!
PROuser Digital Langaton Peruutuskamera DCR7010
€ 260 .46
Osta!
Peruutuskamera Järjestelmä Perfect View RVS 555
€ 683 .62
Osta!
ZENEC Peruutuskamera ZE-RVC80MT
€ 183 .09
Osta!
ZENEC Peruutuskamera ZE-RVSC90
€ 196 .95
Osta!
Kirjaudu sisään

Are you in the right place?

  • Finland
  • Denmark
  • Sweden
Choose country