Palautuslomake

Rekisteröi palautuksesi. Täytä kaikki pakolliset kohdat, jotta voimme hyväksyä palautuspyyntösi. Huomaa, että tämä koskee vain palautuksia, ei reklamaatioita. Peruutusoikeus on voimassa 14 päivää paketin noutopäivästä. Kun olet lähettänyt palautuspyynnön, otamme sinuun pian yhteyttä antamaasi sähköpostiosoitteeseen, 24 tunnin kuluessa arkisin.

Lomakkeen kysymysten selitys:

Syötä tilausnumerosi:
Löydät tämän tilausvahvistuksesta, joka lähetettiin sinulle sähköpostitse tilauksen luomisen yhteydessä.
Kirjoita artikkelinumeromme tuotteeseen:
Löydät tämän tilausvahvistuksesta, joka lähetettiin sinulle sähköpostitse tilauksen luomisen yhteydessä. Jos olet tilannut useita tuotteita, meidän on tiedettävä, mitkä tuotteet haluat palauttaa, sekä määrän.
Kerro palautuksen syy:*
Esim. Haluan peruuttaa ostokson, väärä tilaus, väärä koko, väärä toimitus.
Kuvaile tuotteen kunto:
Kerro lyhyesti tuotteen kunto, onko se vielä täysin avaamaton alkuperäisessä laatikossa, onko se avattu laatikosta vai onko sitä käytetty. Selitä mahdollisimman perusteellisesti. Huomioithan, että käymme aina tuotteiden kunnon läpi palautuksia käsiteltäessä.
Tuotteen kunnon vaatimukset hyväksytylle palautukselle
Edellytetään, että tuote ja alkuperäinen laatikko ovat uudenveroisia, ts. käyttämätön, hyväksyttyä palautusta varten. Pakkaa tuotteen alkuperäinen laatikko niin, että se on suojattu kuljetuksen aikana, älä teippaa lähetysasiakirjaa suoraan alkuperäiseen laatikkoon, vaan pakkaa se esim. aaltopahviin, paperiin tai vastaavaan materiaaliin alkuperäisen laatikon suojaamiseksi. Voit vapaasti käyttää meiltä saamamme pakkausmateriaalia, jossa se on lähetetty. Jos huomaamme tuotteen tai alkuperäisen laatikon olevan viallinen/kulunut, pidätämme oikeuden vähennykseen. Näissä tapauksissa otamme aina ensin sinuun yhteyttä.
Miten palautus tapahtuu ja mitä se maksaa?
Lähetämme sinulle palautustiedot, kun vastaamme palautuspyyntöösi. Lähetämme palautus lipukkeen ja ohjeet palautukselle. Lipuke tarvitsee tulostaa tulostimella. Palautuksen hinta on tuotteen toimitushinta ostohetkellä, ja jos palautat useita tuotteita niin palautushinta perustuu vain suurimman tuotteen mittoihin / painoon. Palautuksen hinta ilmoitetaan aina palautuspyynnön lähettämisen jälkeen. Toimitusmaksu veloitetaan palautuksen käsittelyn yhteydessä ja vähennetään tuotteen hyvityksestä.

---> FAQ - Palautukset< ---

Campmarket.fi Asiakaspalvelu

Puhelin: 034-399170
Sähköposti: info@campmarket.fi
Asiakaspalvelun puhelin aukioloajat: Puhelin aika arkisin 10:30-16:00
(Puhelin suljettu 13.00-14.00)

Kirjaudu sisään

Are you in the right place?

  • Denmark
  • Finland
  • Sweden
Choose country